9 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz tarafından YKS ye hazırlanan öğrencilere yönelik Üst Öğrenim kurumlarının tanıtılması kapsamında Erzurum Atatürk Üniversitesine gezi yapılmıştır. Gezide öğrencilerimize okul idaresi, okulumuz psikolojik danışmanı ve matematik öğretmeni rehberlik etmiştir. Üniversite tanıtımı gezisinde ilk olarak Spor Bilimleri Fakültesi ziyaret edilmiştir. Daha sonra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okuluna geçilerek bölümün ders içerikleri, derslikler, sosyal faaliyetler, öğrenci kulüpleri, hakkında bilgi edinilmiştir. Son olarak Mühandislik Fakültesi ziyaret edilerek, bölümler, ve iş alanları hakkında bilgi alınmıştır. Öğrencilerimize üniversiteyi, lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide, öğrencilerimiz bölümler hakkında bilgi alarak, okulun fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar.

Üniversite gezisi sonrasında Erzurum ilinde yer alan tarihi ve turistlik mekanları gezerek öğrencilerimizle güzel anılar biriktirdik.