“IQRA” BİR OKUMA SERÜVENİ

Öğrencilerimize kitap okumak , okuduğunu anlama ve yorumlama kabiliyetini güçlendirmek adına hergün bir ders saati olmak kaydıyla “okuma saati etkinliği”ni gerçekleştiriyoruz .Bu etkinliği daha işler hale getirmek amacıyla “IQRA” BİR OKUMA SERÜVENİ adlı projemizi bu ay itibariyle başlattık. Projemizin faaliyetleri arasında bulunan “MESAJINIZ VAR” bölümünde her ay öğrencilerimizle birlikte sevilen isimlerden kendi kitap okuma serüvenini dinleyeceğiz ve onlardan tavsiye edecekleri yazar ve kitap isimlerini alacağız.

Bu ay ilk olarak Arsin Kaymakamı Sayın Ömer SİRKECİ konuğumuz oldu. 11.sınıf öğrencilerimizden Elifnaz KESKİN ve 10.sınıf öğrencimiz Hayrunnisa GÜVEN’in sorularını yanıtlayan Sayın Ömer SİRKECİ öğrencilerimize kendi okuma serüvenini anlattı ve tüm öğrencilerimize okumaları için kitap tavsiyelerinde bulundu. Kendisine bu değerleri paylaşımları için çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 02.03.2024 - Güncelleme: 23.03.2024 13:58 - Görüntülenme: 118