"Çemberimde Gül Oya Projesi" - İlçe Kaymakamımızdan Ziyaret

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Koordinatörlüğünde ve Tüm Kalkınma ve İşadamları Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Trabzon Şubesi'nin ortaklığında yürütülen HOPO Proje Yarışması kapsamında, matematik öğretmeni Ayşegül Varol'un koordinatörlüğünde 'ÇEMBERİMDE GÜL OYA' adlı projenin çalışmalarının yapıldığı  atölyemize  12.03.2022 tarihinde, ilçe Kaymakamımız Sn. Ömer Ahmet Özdemir, İlçe Milli Eğitim   Müdürümüz Sn. Yavuz Üstündağ ve daire amirlerimiz ziyarette bulundu.

Öğrencilerimizin yaptığı kanaviçeler ve plastik atıklarla geri dönüşüm çalışmalarını ayrıntılı şekilde incelediler. Sn. Yavuz Üstündağ; özellikle plastik atıklarla yaptığımız ürünleri çok beğendiğini belirtti. Sn. Yavuz Üstündağ, atıkları değerlendirme konusunda bize yeni fikirler verip bizleri daha da cesaretlendirdi. İlçe Kaymakamımız  Sn. Ömer Ahmet Özdemir;   öğrencilerimizin böyle güzel faaliyetlere ihtiyacı olduğunu, üreten bireylerin topluma daha faydalı olacağını belirtti. Bu ziyaret, emekleri takdir edilen öğrencilerimizin motivasyonunu artırdı.

Ziyaretleri için ilçe Kaymakamımız Sn. Ömer Ahmet Özdemir, İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Sn. Yavuz Üstündağ ve daire amirlerimize teşekkür ederiz.

13-03-202213-03-202213-03-202213-03-2022

Yayın: 13.03.2022 - Güncelleme: 13.03.2022 13:01 - Görüntülenme: 2335