Etiket Sonuçları: etkinlik

e Twinning projesi kapsamında Okulumuzun yeşil alanlarını korumaya yönelik okulumuzun çevresinde ve bahçesinde bulunan çöpleri (cam kırıkları, ambalajlar, meyve kabukları) toplayarak etrafı daha temiz bir hale getirdik.

‘’Sözlük özgürlüktür.’’ sloganıyla tüm kademelerde uygulanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi ortaöğretim kademesi bakanlık eylem planında yer alan; klasik eser okumaları kapsamında sınıflarımızda okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Muhammet KAMÇI tarafından ‘’Bilen Oturur’’ etkinliği gerçekleştirildi. Sınıftaki tüm öğrenciler etkinlik öncesi ayağa kaldırıldı ve tahtaya yazılan eş anlamlı kelimeleri bulmaları sağlandı. Gerçekleştirilen etkinlik öğrenciler tarafından hem bilgilendirici hem de eğlenceli bulundu.