Etiket Sonuçları: Gezi

Okulumuz Gezi ve Tanıtım Kulübü / Rehberlik servisi koordinesinde 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize Samsun 'da yer alan 19 Mayıs Üniversitesine  tanıtım ve  Samsun /Ordu illerine yönelik olarak da kültür gezisi düzenledi. 16 Şubatta üniversitede yer alan İlahiyat Fakültesi, Sağlık Meslek Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi ve Kampüs tanıtımları gerçekleştirildikten sonra Samsun ilinde yer alan Bandırma Vapuru, Amazon Köyü gibi tarihi ve turistlik yerler gezildi. Sınava hazırlanan öğrencilerimizi motive etmek için planladığımız serbest etkinliklerle keyifli vakit geçirdik.Üniversitenin kampüs olanakları, giriş ve burs olanakları hakkında bilgi verildi ve üniversitenin genel tanıtımları yapıldı. Ayrıca öğrenciler merak ettikleri konularla ilgili sorularını sorma imkânı buldular. Kampus turunda öğrencilerimiz, üniversiteleri ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı bulup bölümler hakkında bilgi aldılar; okulun fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıyarak kampüs hayatının genel havasını teneffüs ettiler.

Nagihan AKGÜL

14:53 (0 dakika önce)
Alıcı: ben

Okulumuz Gezi Kulübü Öğretmenleri Hatice ARSLANTÜRK ve Ayşegül VAROL 9. sınıf öğrencilerine oryantasyon amacıyla gezi düzenledi. Trabzon ilinde bulunan Trabzon Şehir Müzesi, Trabzonspor Müzesi, Ganita Sahil Parkı, Boztepe Seyir Terası ve Ahi Evren türbesİ ziyaret edildi. Öğrencilerimiz Trabzon ilinin tarihi ve kültürel mirasını gezerek görerek öğrenme şansı elde etti ve eğlenceli vakit geçirdi. Geziyi organize eden kulüp öğretmenlerimize ve okul idaresine teşekkür ederiz.

9.sınıf Kimya dersi "Doğa ve Kimya" ünitesi kapsamında Trabzon'a kazandırılan Boztepe seyir terası ve Ganita çay bahçesinde öğrencilerimizle Trabzon'un doğal güzelliklerini keşfettik. Öğrencilerimizde eğlenceli ve eğitici zamanlar geçirdik. Gezimizi düzenleyen ve öğrencilerimize eşlik eden Öğretmenimiz Melek TANSİ  ve Müdür Yardımcımız Kamil KARA'ya teşekkür ederiz.

9 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz tarafından YKS ye hazırlanan öğrencilere yönelik Üst Öğrenim kurumlarının tanıtılması kapsamında Erzurum Atatürk Üniversitesine gezi yapılmıştır. Gezide öğrencilerimize okul idaresi, okulumuz psikolojik danışmanı ve matematik öğretmeni rehberlik etmiştir. Üniversite tanıtımı gezisinde ilk olarak Spor Bilimleri Fakültesi ziyaret edilmiştir. Daha sonra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okuluna geçilerek bölümün ders içerikleri, derslikler, sosyal faaliyetler, öğrenci kulüpleri, hakkında bilgi edinilmiştir. Son olarak Mühandislik Fakültesi ziyaret edilerek, bölümler, ve iş alanları hakkında bilgi alınmıştır. Öğrencilerimize üniversiteyi, lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide, öğrencilerimiz bölümler hakkında bilgi alarak, okulun fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar.

Üniversite gezisi sonrasında Erzurum ilinde yer alan tarihi ve turistlik mekanları gezerek öğrencilerimizle güzel anılar biriktirdik.